Tractaments

Tractaments

Cirurgia

En el nostre centre diagnostiquem i tractem amb summa professionalitat altres problemes com a quists, peces incloses o quirúrgiques, tècniques de regeneració òssia, entre altres. Pregunta i t'orientarem sense compromís sobre qualsevol mena de cirurgia oral.

Endodòncia

Realitzem amb la professionalitat i afecte que es mereix el tractament dels nervis afectats per càries o fractura de les peces, anomenat endodòncia. És l'opció ideal d'allargar molt de temps la vida d'una peça, la qual ja s'ha vist el seu nervi afectat, sigui per inflamació o infecció. En el nostre centre disposem dels materials i eines més innovadores per a dur a terme aquesta especialitat, com són: material rotatori o la radiologia digital per a així oferir el millor servei.

Estètica dental

Avui dia, un somriure sa i atractiu és la nostra millor carta de presentació davant la societat, tant en l'àmbit personal, com professional.

A la nostra clínica trobaràs a un equip d'especialistes en estètica dental a la teva sencera disposició i compromesos amb el teu somriure, perquè som conscients de la seva importància i ens adaptem a la perfecció a les teves necessitats.

Triem fundes de ceràmiques i composite i corones completes de ceràmica -sense metall amb nuclis de disilicato, per a aconseguir la millor estètica possible, o amb nuclis de zirconi, per a emmascarar possibles problemes en les dents on les col·loquem, i així aconseguir el somriure que et mereixes.

I per a millorar el to del nostre somriure disposem de tractaments capdavanters en emblanquiment perquè et vegis bé i et sentis millor.
En el nostre centre disposem de la nova aparatologia Laser ZOOM per a dur a terme l'especialitat de blanquejament dental.

Implantologia

Els implants dentals són peces de titani, totalment biocompatibles, destinades a substituir artificialment l'arrel d'una dent perduda, per a poder restablir la funció i estètica perduda. En la majoria dels casos, la millor opció per a la reposició d'un o més dents perdudes.

En la nostra clínica trobaràs un equip qualificat que t'assessorarà amb total franquesa sobre les diferents opcions i quin és el tractament que millor s'adapta a la teva boca.

Odontologia conservadora

És el tractament més realitzat en les nostres consultes: prevenir, diagnosticar i tractar problemes bàsics i quotidians de la boca, com són les càries.

Per a això disposem d'un equip per a poder fer prevenció i ensenyament d'higiene bucal, amb la finalitat d'evitar l'aparició de càries, així com el diagnòstic i tractament d'elles.

Ortodòncia

És l'especialitat encarregada de solucionar els problemes de malposició de les dents i l'incorrecte creixement dels ossos facials i corregir els problemes de mossegada, així com el seguiment de l'erupció de les dents.
Per a tal objectiu, disposem de diferents metodologies:

  • L'ortopèdia dento-facial o funcional: són tractaments que es duen a terme, normalment, a edats primerenques per a poder solucionar problemes abans que apareguin. Ens ajudem del creixement per a poder millorar certs problemes dentals.
  • L'ortodòncia convencional, o comunament anomenada bracketts (que poden ser, metàl·lics, transparents, que són els més estètics del mercat, o autolligables), que en la nostra clínica trobaràs d'última generació
  • Tècnica d'ortodòncia invisible (Invisalign ®). La tècnica més demandada avui dia per adolescents i pacients adults. Els alineadors transparents són la solució més còmoda i fàcil de corregir la malposició dental.
Pròtesi- Rehabilitació oral

La rehabilitació oral s'encarrega de recuperar l'estètica i funcionalitat per a poder fer vida normal. Integra diverses especialitats: la implantologia, l'estètica, l'odontologia conservadora, entre altres. Buscarem sempre la que millor s'adapti a les teves necessitats personals i la teva salut bucodental.

Periodòncia

La periodòncia és l'àmbit que s'encarrega de la prevenció, diagnòstic i tractament de les possibles malalties de les genives i l'os al voltant de les dents, és a dir, el suport imprescindible perquè la nostra boca estigui sana, i amb una bona estètica i funció. Per això, ens acurem a oferir els millors tractaments per a assegurar un somriure fort i sa.

Tratamientos